yoga soul best

Yoga is een eeuwenoude levensleer ontstaan in India bedoelt om het bewustzijn te vergroten door middel van ademhaling, concentratie en houdingen.

In deze drukke maatschappij die ons dwingt om steeds meer naar buiten gericht te zijn is het prettig en noodzakelijk om af en toe tijd te nemen om terug te komen bij jezelf. Even een moment om je aandacht naar binnen te brengen, aandacht te geven aan je lichaam en geest. Daarnaast heeft yoga vele fysieke voordelen zoals het creƫren van een sterker en flexibeler lichaam. Het lichaam opent zich zodat energie beter kan stromen en je meer bewegingsvrijheid ervaart. Andere voordelen zijn o.a. meer innerlijke rust, minder stress, meer focus op het nu (mindfullness), meer energie, betere spijsvertering, gewichtsverlies en een betere ademhaling.

Yoga Soul Best is een kleinschalige yogastudio gespecialiseerd in Ashtanga yoga, Power yoga en Yin yoga. De yogavormen die gegeven lopen uiteen van rustig en ontspannen tot dynamisch en energiek. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er ruimte is voor individuele aandacht en persoonlijke begeleiding. Voor meer info kijk op www.yogasoulbest.nl of neem contact op via de mail info@yogasoulbest.nl

Inloggen Realisatie Yolknet Internetservices