oefentherapie Cesar

Best Move oefentherapie Cesar wordt gerund door Miranda Sonneveld, die al ruim 25 jaar in Best werkt als zelfstandig oefentherapeute Cesar

Miranda heeft ervaring met de behandeling van alle voorkomende problemen en klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hiernaast is ze gespecialiseerd op de volgende specifieke probleemgebieden: slaapproblemen zowel bij kinderen als volwassenen, chronische pijn, ademhalings- en spanningsklachten, bekkenbodemklachten: urineverlies, ontlastingsverlies, pijn bij het vrijen en ook begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Miranda coacht u door inzicht te bieden in de oorzaken van uw klachten en bij het uitvoeren van de oefeningen, zowel geestelijk al lichamelijk, en met hulp van een individuele behandelaanpak.

Het centrale idee achter Best Move is dat ieder mens uniek is in zijn of haar beweging (Move), maar dat door allerlei omstandigheden deze beweging in disbalans kan raken. Door het zelfherstellende vermogen van een mens op de juiste individuele manier te stimuleren kan deze beweging weer duurzaam hersteld worden en zelfs beter worden dan tevoren door gegroeid inzicht (Best Move).

Inloggen Realisatie Yolknet Internetservices